Kunst, Design en Literatuur Online Shop (X=Y)

KunstenaarsJasper Nederlof

Het werk van Jasper Nederlof bestaat in een verscheidenheid aan gebieden. Elke directie die hij beslaat vindt hij interessant, is het niet in de eenzaamheid van het landschap dan wel het sociale aspect van portretfotografie of de ‘jacht’ in reportage werk.

Lees meerAnjès Gesink

Fotograaf Anjès Gesink is als vrijwilliger werkzaam bij Vogelklas Karel Schot waar men zieke, gewonde en jonge vogels verzorgt die in de stad en in de omgeving van Rotterdam worden gevonden. Als fotograaf is Anjès zeer geïnspireerd geraakt door deze plek.

Lees meerNieck Bakker

Nieck Bakker is een fotograaf, graficus en designer. In zijn fotografie gaat hij op zoek naar de stedelijkheid van onze wereld en haalt inspiratie bij andere fotografen als bijvoorbeeld Ralph Gibson. In zijn collages zit een maatschappijkritische ondertoon die we ook hebben gezien bij de [..]

Lees meerPeter de Boer

De schilderijen van Peter de Boer presenteren een sereen en droomachtig landschap gevuld met rijke details en flinters van licht. Terugkerende elementen in zijn werk zijn tenten, hutten, caravans en boomhuizen; deze plekken kunnen geassocieerd worden met [..]

Lees meerJeroen Hoenselaar

Het werk van Jeroen Hoenselaar heeft een sterk narratief karakter en reageert op de wereld van vandaag en morgen. De technologische vooruitgang en de filosofie achter de keuzes die we daarin moeten maken, zijn een grote inspiratiebron voor hem.

Lees meer